Flower_Power_in_de_vrijstaat

Flower Power Happening op De Vrijstaat

Op zaterdagmiddag 28 augustus vindt op De Vrijstaat de Flower Power Happening plaats, waarbij het publiek wordt meegenomen op een ronde langs performances, sculpturen, drijvende en vliegende kunstobjecten die allemaal het resultaat zijn van de kunstvakantieweek.

De zomervakantie nadert zijn einde. Op De Vrijstaat vindt dan jaarlijks de kunstvakantieweek plaats. Kinderen en jongeren werken een week lang met diverse kunstenaars samen en presenteren hun kunstwerken tijdens een feestelijk evenement.

De Kunstvakantieweek staat deze zomer in het teken van Flower Power. Een week die uit zijn voegen barst want alles draait om de kracht van de natuur. De uitbundige kleuren van de bloemen, de wonderbaarlijke wereld onder het wateroppervlak, de structuur van klei en modder of de power van het vuur. Een week waarin we ons laten inspireren door de rijkdom die de natuur ons te bieden heeft.

Met diverse kunstenaars zijn kinderen en jongeren aan de slag gegaan om kunstwerken en performances te maken waarin de vier elementen van onze natuur aan bod komen: water, aarde lucht en vuur. Er wordt toegewerkt naar een happening in Flower Power stijl, waar het publiek wordt uitgenodigd om samen met de natuur te vieren. In en om De Vrijstaat vullen we de ruimte met onze kunstwerken en workshops en geven de bezoekers een zinnenprikkelende ervaring.

Publiek is welkom om in twee rondes Flower Power te bezoeken. De eerste ronde vindt plaats om 13.00-15.00 uur en de tweede ronde van 15.30-17.30 uur. Toegang is gratis maar een plekje reserveren is noodzakelijk. Dat kan via deze link.

De Vrijstaat, Hof van Monaco 3, Leidsche Rijn, Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.