Queer Café met Sofie Lakmaker | Foto: Willemieke Kars

Films en Queer Café in bieb Neude tijdens Queer Film Festival Utrecht

Het Queer Film Festival Utrecht is sinds 2019 hét LHBTQI+ filmfestival van Utrecht. Hoogt in Bieb Neude is een van de festivallocaties. In Bibliotheek Neude is ook een speciale editie van het Queer Café.

Filmprogramma

The Man with the Answers, zaterdag 21 augustus 18.30-20.00 uur.
Victor woont bij zijn oma in zijn Griekenland. Na haar overlijden gaat hij naar zijn moeder in Duitsland. Onderweg ontmoet hij Matthias, samen maken ze een verrassende roadtrip.
Deze film draait ook op 25 augustus om 21.00 uur.


Advertentie:

Happy together, zondag 22 augustus 15.30-17.10 uur.
Lai Yiu-fai en Ho Po-wing hebben een turbulente relatie. Op een reis naar Argentinië loopt de relatie voor de zoveelste keer stuk. Ze beginnen, als altijd, toch weer opnieuw. Won de prijs voor Beste Regisseur in Cannes.
Deze film draait ook op zaterdag 28 augustus om 18.30 uur.

Shorts Night: Made in Holland, zondag 22 augustus 19.30-21.15 uur.
Zes diverse korte films van eigen bodem, gecureerd door de Roze Filmdagen. Met introductie door Werner Borkes, festivaldirecteur Roze Filmdagen.

Queer Café

Deze editie van het Queer Café staat in het teken van (ongemakkelijk) contact. Te gast is onder andere schrijver Sofie Lakmaker. Haar debuutroman, De geschiedenis van mijn seksualiteit, werd onthaald met lovende recensies. Ook kun je kijken naar 2 korte films waarin contact maken centraal staat: Moon en Sleepover. Roosje Vermeulen, producent van Moon, is aanwezig voor vragen.

Meer informatie over het filmprogramma en ticketverkoop vind je op www.qffu.nl. Het Queer Café is uitverkocht. Meer informatie over het filmprogramma in Bibliotheek Neude vind je op bibliotheekutrecht.nl/film.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.