Vrij Spraak van de Vrijstaat

VrijSpraak minifestival voor jongeren.

Op zaterdagavond 28 augustus vindt op De Vrijstaat het mini jongerenfestival VrijSpraak plaats. Vanaf 18 uur kunnen jongeren van 12-17 jaar chillen op het erf van onze boerderij.
Het Vrijstaat jongerenteam organiseert deze avond waarbij diverse jonge bands en DJ’s uit Leidsche Rijn zullen optreden. Er worden hapjes en drankjes geserveerd uit hun zelfgemaakte foodtrucks.

VrijSpraak is een nieuw programma van De Vrijstaat waar jongeren hun eigen culturele activiteiten kunnen ontwikkelen. Dit jaar stond het maken van een eigen foodtruck festival boven aan hun lijst. Samen met een kunstenaar en een kok werd er wekenlang gewerkt aan een eigen foodtruck die gebruikt kan worden bij jongerenfestivals en activiteiten.
De lancering van deze VrijSpraak foodtruck vindt plaats op 28 augustus om het laatste weekend van de zomervakantie samen te vieren.

In samenwerking met Klub19 zijn er optreden van de bands Hot Garbage en Red Head Error(Grote Prijs van Leidsche Rijn) en DJ’s Kevin & DJ Dylan en DJ N.A.L.I.M(Battle of the Beats). Naast de hapjes en drankjes uit de foodtrucks zijn er ook workshops om dit minifestival verder in te kleuren.

Het programma vindt plaats tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Aanmelden is gewenst. Kaartjes zijn te koop via https://www.devrijstaat.nl/jongeren/ en kosten 3,50 inclusief snacks en drinken. Kaarten zijn ook voor 4,50 verkrijgbaar bij de kassa op het minifestival.

De Vrijstaat, Hof van Monaco 3, Leidsche Rijn, Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.