Groepsfoto Gamma en Delta

Toneelspelen bij Sesar: kom er bij!

Sesar toneel is dé toneelgroep voor en door kinderen in Leidsche Rijn en omstreken. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen tussen de 4 en 18 jaar. In het nieuwe seizoen is er nog plek voor iedereen die wil (leren) toneelspelen.

Leren en spelen bij Sesar

Bij Sesar leer je meer over hoe je je stem goed kan gebruiken, hoe je moet samenspelen en improviseren. En je oefent met hoe je je moet bewegen op een podium en hoe je speelt voor publiek. Ook is er aandacht voor het onthouden van teksten en het je inleven in een bepaalde rol. Want voor iedereen is een rol weggelegd! Gaandeweg het seizoen maken de kinderen een toneelvoorstelling en spelen deze in een echt theater. Vaak brengen we een bekend toneelstuk op de planken waar jong en oud plezier aan beleeft. Hopelijk kan er aan het einde van dit seizoen weer veel publiek komen kijken☺.

Proefles: kom proeven!

Lijkt dit je een super hobby om te doen, meld je dan aan voor een proefles. Dan weet je beter of je het echt leuk vindt om met ons mee te doen. Op de website van www.sesartoneel.nl staat meer informatie en vind je ook het inschrijfformulier voor de proefles.

Proeflessen Sesar toneel 2021-2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.