Foto: 112MediaUtrecht

Automobilist knalt achterop vrachtwagen op A12 bij De Meern

Op de A12 bij De Meern is zaterdagavond een automobilist achterop een vrachtwagen geknald. Het ongeval gebeurde rond 21.40 uur in de richting van Den Haag. De bestuurder knalde door een nog onbekende oorzaak op de vrachtwagen die op de meest rechterbaan reed waardoor de auto in een slip raakte en achtstevoren tegen de vangrail tot stilstand kwam.

Opgeroepen ambulance, politie en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de bijrijder van de auto gecontroleerd en met onbekend letsel en spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de bestuurder kwam met de schrik vrij. Volgens een getuige was er gebruik van lachgas in het spel, de politie heeft nog in een naastgelegen sloot gezocht, ook omdat de bestuurder een natte broek had maar heeft zover bekend niks aangetroffen.

De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgesleept. De vrachtwagen had lichte schade en kon op eigen kracht verder rijden. Vanwege de aanrijding was de rechter rijstrook afgesloten en ontstond er een korte file richting De Haag.

Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.