Automobilist vliegt uit de bocht en komt op zijn kant tot stilstand

Automobilist vliegt uit de bocht en komt op zijn kant tot stilstand

In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist in De Meern uit de bocht gevlogen op de Veldhuizerweg (N198). De automobilist reed rond 01.15 uur richting de C.H. Letschertweg, toen hij na het nemen van de bocht de macht over het stuur verloor en in de slip raakte. De bestuurder, samen met twee inzittenden, ramde met de auto door het hek heen en kwam op zijn kant tot stilstand tegen het talud. Alle inzittenden konden op eigen kracht uit het voertuig komen.

Een berger die over de naastgelegen snelweg A12 reed zag de auto liggen en heeft direct de hulpdiensten gebeld. Opgeroepen ambulancepersoneel heeft een persoon gecontroleerd, deze hoefde niet naar het ziekenhuis en kwam, net als de andere twee, met de schrik vrij. De politie had de weg deels afgezet en onderzoek gedaan naar de staat van de banden. Ook is er een alcoholtest afgenomen bij de bestuurder. De uitslag was negatief.

De bestuurder verklaarde zelf dat hij in een slip raakte door de slechte staat van de banden. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgesleept. Ook het hekwerk raakte fors beschadigd.

Automobilist vliegt uit de bocht en komt op zijn kant tot stilstand
Foto: 112MediaUtrecht
Automobilist vliegt uit de bocht en komt op zijn kant tot stilstand
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].