politiebureau-Leidsche-Rijn

17-jarige jongen uit Vleuten aangehouden voor straatroof

Vrijdagavond 27 augustus kreeg de politie melding dat er rond 23.15 uur een straatroof was gepleegd in het park. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit Vleuten, kwam met vrienden bij de ‘Wood Chapel’, waar ook andere jongens waren. Na een tijdje werd het grimmig en werd de 16-jarige jongen bedreigd met een wapen om spullen af te geven en ging de verdachte ervandoor.

Met het opgegeven signalement herkenden agenten even later de verdachte op de Koolwitjeshof. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven