boeken in de bibliotheek

Bibliotheek en de Brede scholen starten samenwerking om naschoolse Leesclubs aan te bieden!

De naschoolse Leesclubs bestaan uit 5 bijeenkomsten van één uur waarin kinderen nieuwe titels en genres ontdekken en met elkaar bespreken.
Aan de hand van verschillende werkvormen worden ze uitgedaagd om met een andere blik naar boeken en lezen te kijken. Gedurende de leesclub worden er drie verschillende titels met elkaar gelezen. Tijdens de leesclub mogen de boeken mee naar huis.

Dus, ben jij gek op lezen en boeken en vind jij het leuk om helemaal in een verhaal te duiken? Dan is de leesclub echt iets voor jou!
In de leesclub ontdek je nieuwe boeken waar we samen uit gaan lezen, ook thuis. Het verhaal bespreken we met elkaar in de lessen. Daarnaast is er elke les een creatieve opdracht die met het boek te maken heeft. En je leesvaardigheid gaat ongemerkt vooruit.
Enthousiast geworden? Schrijf je gauw in, er zijn​ maar 10 plekken!
Door een bijdrage uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht kunnen wij de leesclubs gratis aanbieden.

De leesclubs zijn op woensdag 15, 22, 29 september, 6 en 13 oktober. Voor groep 4/5 van 13.00 – 14.00 uur en voor groep 6/7 van 14.30 – 15.30 uur. De leesclubs worden begeleidt door een medewerker van de bibliotheek en vinden plaats in Bibliotheek Leidsche Rijn, Brusselplein 2.
Inschrijven voor de leesclubs kan via de website van Brede School Het Zand. Of klik op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/start-leesclubs-groep-4-5-en-6-7-woensdag-15-september/

Voor vragen of verdere informatie kunt u terecht bij de Brede schoolcoördinator: [email protected] of [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].