De Bazuin

Harmonieorkest De Bazuin draait door

Op zondag 19 september om 14.00 uur verzorgt Harmonieorkest De Bazuin uit De Meern haar jaarlijks concert, waarbij alle orkesten (opstap-, leerlingen- en het harmonieorkest) van zich zullen laten horen. Het concert zal niet alleen fysiek bij te wonen zijn, maar ook via een livestream worden uitgezonden.

Tijdens de corona-pandemie is de vereniging waar mogelijk door blijven draaien. Natuurlijk hield De Bazuin zich daarbij aan de geldende maatregelen. Afstand houden, desinfecteren en mondkapjes: ook daar draaiden de leden wel eens van door. Tijdens dit concert blikken we terug op deze gekke tijden, maar vieren we bovenal dat we samen kunnen genieten van muziek. Dit alles met een verrassend en afwisselend programma!

Het jaar 2021 is het jaar waarin muziekvereniging De Bazuin De Meern 100 jaar bestaat. Door de omstandigheden zijn de jubileumactiviteiten met een jaar uitgesteld, maar tijdens het concert lichten wij hierover al een klein tipje van de sluier op!

Wanneer: Zondag 19 september 2021 om 14.00 uur
Waar: Cultuurcampus, Burchtpoort 5 te Vleuten en online via Livestream
Tickets en informatie: www.debazuindemeern.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.