kantoorruimte_foto_pexels

Wat zijn de beste kantoorruimtes in Utrecht?

Als je de eigenaar van een bedrijf bent dan zul je de laatste tijd weinig gebruik hebben gemaakt van je kantoor. Mogelijk heb je zelfs je huurcontract opgezegd tijdens de pandemie. Vind je het inmiddels toch wel weer een goed idee om een kantoorruimte te huren? Je kunt er dan voor kiezen om dit te doen in Utrecht, wat vooral handig is als je ook in deze stad woont. Daarnaast ligt Utrecht natuurlijk zeer centraal in Nederland, wat handig is voor je werknemers en klanten. Huur daarom een van de onderstaande kantoren in Utrecht! 

Churchilllaan 11

Aan de Churchilllaan 11 bevindt zich een kantoortoren in Utrecht die maar liefst 70 meter hoog is en bestaat uit 19 etages. Het zal dan ook echt een statussymbool zijn als je ervoor kiest om in dit pand een kantoorruimte te huren. Bovendien zal dit ervoor zorgen dat je kunt werken onder het genot van een prachtig uitzicht over de stad, vooral als je een kantoor huurt in een van de hoogste etages. Bovendien is de toren onlangs volledig gerenoveerd, dus de kantoren ook. Dit zorgt ervoor dat alle ruimtes in dit pand modern zijn.

Nicolaas Beetstraat 216-222

De locatie van een kantoorpand is natuurlijk erg belangrijk, maar dat zit wel goed bij dit gebouw aan de Nicolaas Beetstraat 216-222 in Utrecht. Vanuit deze locatie ben je namelijk zo in de binnenstad, terwijl het Centraal Station ook vlakbij is. Daardoor is het absoluut een aanrader om een kantoorruimte in dit pand te huren. Dit is vooral het geval als je veel afspraken hebt met internationale zakenpartners of je zendingen moet verzenden of retourneren. Bovendien ziet het kantoor er zeer stijlvol uit, dus je kunt andere ondernemers, je werknemers en klanten hier zeker ontvangen. 

Europalaan 400

Een kantoorunit huren in Utrecht kun je ook doen aan de Europalaan 400, wat in het bedrijvengebied Kanaleneiland ligt. Qua locatie zou dit wat minder geschikt kunnen zijn, al hangt dit maar net van je bedrijf af. Dit kantoorpand biedt gelukkig geweldige kantoorruimtes aan die voorzien zijn van alle gemakken. Hierbij kun je onder meer denken aan glasvezel internet, wat tegenwoordig natuurlijk eigenlijk alle bedrijven nodig hebben. Daarnaast kun je in dit gebouw ook gebruik maken van zowel een airco als een verwarming. Bovendien is het mogelijk om in het kantoorpand te lunchen, terwijl je hier ook optimaal kunt netwerken.

Atoomweg 50

In het voormalig kantoor van het Gasbedrijf Midden Nederland kun je bovendien een kantoorruimte huren. Dit ligt in Utrecht West aan de Atoomweg 50. Het pand is in de jaren ’70 gebouwd, maar ziet er alsnog modern uit. Bovendien kun je hier opnieuw gebruik maken van glasvezel. Daarnaast vind je in dit gebouw ook vergaderzalen die je zou kunnen huren. Er zitten nog meer algemene ruimtes in dit kantoorpand. Hier is het mogelijk om te praten of brainstormen met je collega’s, terwijl je hier ook zou kunnen netwerken met andere huurders van kantoorruimtes in het voormalig kantoor van het Gasbedrijf Midden Nederland. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.