DJ Dylan | Foto: KLUB19

Battle of the Beats biedt jonge dj’s een podium

Battle of the Beats is een reeks workshops DJ voor jongeren (12-19 jaar) georganiseerd door KLUB19 (het jongerenprogramma van Cultuur19). In de afgelopen zomermaanden leerde DJ Serra (Sergio Acosta) een groep jonge dj’s de fijne kneepjes van het draaien. Als afsluiter nemen de dj’s het donderdag 30 sept tegen elkaar op in een vriendschappelijke dj battle.

De deelnemers aan de battle zijn DJ Mijntje, DJ Rivano, DJ Dylan, DJ Kevin, DJ Constance, Olip en Itjaxx. Indien de coronamaatregelen het toelaten vindt de battle plaats in het bijzijn van publiek in poppodium Azotod. Daarnaast wordt de finale live gestreamd via het kanaal van KLUB19, zodat iedereen het vanuit huis kan beleven. De aanvangstijd wordt nog bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl/klub19.

KLUB19 is een initiatief van Cultuur19 om jongeren een podium te bieden en zoveel mogelijk te betrekken bij het maken van jongerenprogramma in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].