De Bazuin De Meern Draait Door

Geslaagd concert: De Bazuin De Meern Draait Door!

‘Wat was het fijn om weer naar muziek te kunnen luisteren in een concertzaal!’, ‘Een geslaagde middag met enthousiaste muzikanten en mooie muziek’: een paar reacties op het concert van Harmonieorkest De Bazuin uit De Meern.

Voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis konden het opstap-, leerlingen- en harmonie orkest van De Bazuin weer van zich laten horen tijdens een concert. Het was een concert met een uitverkochte zaal. Ook was het concert te volgen via een Livestream. Zo kon een groot publiek meegenieten van de muzikale middag.

Thema van het concert was ‘De Bazuin Draait Door’. Dat was duidelijk: ook tijdens de coronacrisis heeft de vereniging niet stilgezeten. De leden zijn thuis en samen online muziek blijven maken. Dit resulteerde uiteindelijk in een middag waar zowel publiek als muzikanten van hebben genoten.

Meer informatie over De Bazuin? Kijk op www.debazuindemeern.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.