Kamerkoor-Estrivo_foto_Rob-Stoffer

Open repetities: Kamerkoor Estrivo zoekt zangers

Het Utrechtse Kamerkoor Estrivo is op zoek naar zangers in alle stemgroepen en houdt daarom op 5 en 12 oktober twee open repetities. Het koor zoekt zangers die plezier hebben in zingen en in staat zijn zelfstandig hun partij in te studeren. Estrivo staat onder leiding van Enrique López-Cortón en is een koor met ambitie. Het nieuwe programma van het koor heeft als thema ‘Contrasten’ waarin liederen van onder andere Strawinsky en Brahms centraal staan. De liederen vertegenwoordigen twee tegenovergestelde werelden. Stravinsky geeft een diepe, grimmige lezing van psalmen terwijl Brahms juist de lichte en meer charmante kant laat klinken. 

Repetities vinden plaats op dinsdagavond in Lombok. Voor meezingen en het ontvangen van de bladmuziek graag vooraf aanmelden via [email protected].  Meer info: www.estrivo.nl

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven