Marlies Kruijeris, komt met debuut roman De kracht van Amélie

Zaalgids bij Kasteel de Haar, Marlies Kruijer, komt met debuut roman

De debuut roman van Marlies Kruijeris vanaf 4 oktober te koop. Op zondag 3 oktober van 16.00 tot 16.45 uur presenteert zij het boek online via Zoom. Voor de presentatie kan je je aanmelden via een e-mail naar info@marlieskruijer.nl  Aanmelding mogelijk tot 2 oktober.

De historische roman is geïnspireerd door de levens van Hélène de Rothschild en Etienne van Zuylen van Nijevelt. De hoofdpersoon, Amélie, is een jonge adellijke vrouw, die in het Parijs van 1889 in grote weelde leeft. In die tijd mochten vrouwen nog niet zelf hun financiële beslissingen nemen. Dat moesten zij aan hun vader en later aan hun echtgenoot overlaten. Amélie worstelt om meer zelfstandigheid te krijgen. Of dat lukt? Dat kan je in het boek lezen.

Als zaalgids bij Kasteel De Haar kwam de schrijver op het idee voor het boek, waarmee zij haar droomwens om een roman te schrijven heeft waargemaakt. 

Meer informatie  en op haar website: http://marlieskruijer.nl/Home/ Daar kan je het boek ook bestellen à € 20,95.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.