kinderboekenmarkt_brede_school_het_zand_foto_Frank_Peek

Dromen over wat je worden wil tijdens Kinderboekenweekfeest in de wijk

Een feestprogramma gedurende de tien dagen van de landelijke Kinderboekenweek voor de kinderen in de wijk vol activiteiten in het kader van het thema: ‘Dromen wat je worden wil . . .’
De Kinderboekenweek 2021 staat in het teken van Worden wat je wil waarbij kinderen alle beroepen kunnen worden die ze willen en alvast kunnen dromen over later.

DOCK, Cultuur19 en de Brede School Het Zand en De Klimroos hebben de handen ineen geslagen en bieden kinderen van 2 – 12 jaar een afwisselend programma aan van woensdag 6 oktober tot en met zondag 17 oktober 2021. Meerdere wijkorganisaties sluiten aan bij het programma. De gratis activiteiten vinden plaats op verschillende plekken in de wijk.

De feestelijke opening vindt plaats op Bouwspeeltuin Voorn op woensdag 6 oktober waar ook de muzikale afsluiting op zondag 17 oktober zal zijn. Op zondag 10 oktober komt Marianne van Houten daar langs voor de jongsten met haar voorstelling ‘De Mopperwolk’ waarin zij de boerin is, wat wordt jij?
Op de woensdagen loop je op Steede Hoge Woerd met een dierverzorger mee, bij Circus Diedom wordt je jongleur of acrobaat en bij Professor Loep wordt jij een echte onderzoeker en maker. Wordt jij liever kok, dan ben je welkom bij de kookbakfiets van KERS om de heerlijkste appelmoes te maken.
De kunstenaars onder ons zijn welkom bij de ateliers van Wunderle en jonge sporters bij de sportactiviteit van SportUtrecht. Op zoek naar tweede-hands kinderboeken? Ruil een boek bij  het Zwerfboekenstation op Steede Hoge Woerd of kom langs bij de Kinderboekenmarkt op woensdagmiddag 6 oktober op het (tijdelijke) schoolplein van obs het Zand.
Dit alles en nog veel meer! Kom langs en Droom mee!
Het programma is gratis. Vooraf aanmelden is alleen nodig voor het programma van Steede Hoge Woerd en Circus Diedom.
De flyer met het volledige programma is te vinden op de website.

Brede School Het Zand bevindt zich op de Pauwoogvlinder 20, Bouwspeeltuin Voorn op de Akkrumerraklaan 31, Steede Hoge Woerd op Hoge Woerdplein 1, Circus Diedom in de gymzaal op Houtrakgracht 598 en obs het Zand op de Louis Armstrongboulevard 52.
Voor verdere informatie kijk op: www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand. Voor contact:
[email protected] of Dennis Schoonhoven (sociaal makelaar jeugd/DOCK),
06-59917673, [email protected].

Mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].