Papier Cafe

Hulp nodig bij het invullen van papieren? Loop binnen bij het Papiercafé

Op maandag 4 oktober start in het Leerhuis aan de Broerestraat 4 (schuin achter de Gerardus Ma-jellakerk) het Papiercafé Majella. In dit Papiercafé helpen vrijwilligers iedereen die papieren/for-mulieren/berichten heeft ontvangen die ingewikkeld zijn. Het gaat niet alleen om papieren van de overheid maar ook van bedrijven en andere organisaties. Als mensen er niet uitkomen, kunnen ze hun zaken aan het Papiercafé voorleggen. De hulp is gratis.

Het Papiercafé is open op maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.30 uur. Iedereen kan dan zonder aanmelding binnenlopen. Ook kan iedere Utrechter tijdens de openings-uren bellen met vragen: 06-83665674. Het Papiercafé helpt ook met vragen die via de mail bin-nenkomen: info@papiercafe.nl
Het Papiercafé is een initiatief van de Stichting Utrecht op Orde. Meer informatie op de website: papiercafe.nl .

In de stad Utrecht is al sinds tijden een Papiercafé actief op Kanaleneiland. De Stichting Utrecht op Orde is van plan naast het Papiercafé Majella ook in andere wijken een Papiercafé te openen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.