back to the Azotod 80s

Back to the Azotod 80’s – Alternative

Zaterdag 6 november vindt de vierde editie plaats van ‘Back to the Azotod 80’s – Alternative’, waarbij we teruggaan naar de befaamde tachtiger jaren zoals die in Azotod werden beleefd.

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar dit is het eerste evenement dat na anderhalf jaar georganiseerd kan worden en waarbij we eindelijk weer mogen dansen in hèt Muziekpodium van Leidsche Rijn.
En met welke muziek kan dat beter dan met de beste verantwoorde muziek uit de jaren tachtig. Dit was de tijd van vele muzikale ontwikkelingen, met onder andere de opkomst van New Wave, New Romantic en Alternatieve Rock.
En in Azotod werd dit door DJ’s en publiek snel opgepikt, en was Azotod steevast afgeladen met bezoekers van heinde en verre en was de dansvloer stampvol.
Zowel op de zaterdag- als de zondagavond was er een geweldig sfeer waar de bezoekers met veel plezier aan terugdenken.

Eén keer per jaar willen we deze mooie tijden laten herleven, en op 6 november aanstaande is het eindelijk zover en draaien de Azotod-DJ’s weer ouderwets alternatief en verantwoord.
Dan draaien zij zijn de grootste hits van onder andere U2, Depêche Mode, Tears For Fears, Talk Talk, New Order, The Cure, The Jam, The Smiths, David Bowie, The Clash, Talking Heads, Simple Minds, Talk Talk, Style Council, B52’s en nog veel meer.

Dit belooft weer een ouderwets swingende avond te worden voor de bezoekers van toen, maar natuurlijk ook voor alle andere liefhebbers van deze jaren tachtig muziek.

In de voorverkoop zijn de tickets via de site van Azotod voor slechts € 6,50,– te koop.
De aanvang is al om 20.00 uur, de eindtijd staat vooralsnog gepland om middernacht maar dit kan nog wijzigen als de coronaregels versoepeld worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.