Sint Maarten in Bibliotheek

Voorlezen, lampionnen maken en zingen voor Sint Maarten in de bieb

De Bieb besteedt dit jaar uitgebreid aandacht aan St. Maarten. Jong en oud kunnen in Bibliotheken Leidsche Rijn, Zuilen, Hoograven, Overvecht en Kanaleneiland luisteren naar het verhaal en een lampion maken. In Bibliotheek Neude en Leidsche Rijn kan men meezingen met het biebkoor.

Voorlezen en lampionnen maken

In de bieb kan men alvast in de stemming te komen voor Sint-Maarten. Jong en oud, iedereen is welkom. Eerst wordt het verhaal van Sint- Maarten voorgelezen, daarna kan men een lampion maken, om mee te lopen tijdens De Ronde van Sint-Maarten, 5 en 6 november. De materialen voor de lampionnen worden geleverd door Sharing Arts Society.  In Bibliotheek Leidsche Rijn (20 okt), Hoograven (27 okt), Zuilen (27 okt), Overvecht (3 nov) en Kanaleneiland (3 nov), steeds van 15.00-16.30 uur. Gratis, reserveren is niet nodig.

Meezingen met het biebkoor

Wie graag zingt kan meedoen met het biebkoor en Sint-Maartenliedjes meezingen. Op het programma staat o.a. ‘We komen eraan’, dit Sint-Maartenlied is speciaal voor de bieb gemaakt. Het koor staat onder leiding van dirigent Roel Vogel.
In Bibliotheek Neude gratis inloop op 30 oktober van 15.00-16.30 uur. In Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum op 6 november van 16.00-20.45 uur, inclusief eenvoudige maaltijd en optreden tijdens de Ronde van St. Maarten. Gratis, wel reserveren. Meer informatie en de bladmuziek is te vinden op bibliotheekutrecht.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].