t Huis van Sinterklaas in Museum Catharijneconvent_Tekening_Charlotte_Dematons

Kaartverkoop Huis van Sinterklaas in Museum Catharijneconvent is gestart!

Waarom eten we eigenlijk speculaas, taaitaaipoppen en kruidnoten met Sinterklaas? Dit heeft te maken met de graanwonderen die de Sint vroeger verrichtte. Graanwonderen? In het Huis van Sinterklaas hoor je er alles over! Het levensverhaal van de goedheiligman zit namelijk vol spannende verhalen. Ontdek het tijdens dit geweldige bezoek waarbij je de Sint ook echt ontmoet!

In het weekend van 13 en 14 november is Sinterklaas nog niet in het museum, maar mag iedereen langskomen om alvast een kijkje te nemen in zijn tijdelijke huis. Hier moet wel een gratis ticket voor gereserveerd worden. Voor de andere dagen (15 november t/m 5 december) koop je online een ticket. Kaartjes kosten € 6,50 per persoon (museumkaart niet geldig, tot 3 jaar gratis).

Het Huis van Sinterklaas is geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar. Voor het kopen van tickets en meer informatie kijk op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl.

Afbeelding: Tekening Charlotte Dematons, Huis van Sinterklaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].