Sinterklaas in Leidsche Rijn Centrum

Sinterklaasfeest op 21 november in Leidsche Rijn Centrum

Zondag 21 november van 12:30 tot 16.30 uur is het feest in Leidsche Rijn Centrum. De lieve goede Sint is dan weer in het land en hij kan wel wat hulp gebruiken van alle kleine Pietjes-in-spé. Hiervoor kunnen kinderen hun pietendiploma halen. Natuurlijk zijn er deze dag ook heel veel Pieten en kunnen kinderen meedansen met de muziekshow op het Brusselplein.

Met verschillende spellen door het centrum heen worden de kinderen klaargestoomd voor het echte werk als Piet. Bij deelname aan de spellen krijgen ze een stempel en bij een volle stempelkaart mogen ze een Pietendiploma ophalen in het kantoor van Sinterklaas. Het kantoor van Sinterklaas bevindt zich tegenover Meijst Juweliers aan de Wenenpromenade.
Op het Brusselplein is om 13.00 uur en 14.30 uur een muziekshow waarbij de kinderen kunnen meezingen en dansen met de Pieten en natuurlijk Rijntje! Ben jij er ook bij?

1 gedachte over “Sinterklaasfeest op 21 november in Leidsche Rijn Centrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].