Weerbericht voor dinsdag 9 november: Veel bewolking.

Vandaag komt er veel bewolking voor. Soms kan het zonnetje even schijnen. Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 11, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidenwind. Vanavond en vannacht aanhoudend veel bewolking en droog. Het koelt dan af tot een graad of 7.

Woensdag komen er zonnige perioden voor. Het blijft droog en het kwik stijgt tot een graad of 12. Donderdag tot en met zaterdag verandert er maar weinig in het weerbeeld, al zal de hoeveelheid bewolking weer toenemen.


Advertentie:

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.