klub19_Podium_Takeover_foto_kaka_lee

Creatieve jongeren gezocht voor Podium Takeover

Op zaterdag 20 nov 2021 13.30-17.00 uur organiseert KLUB19 de selectiedag voor Podium Takeover in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Tijdens Podium Takeover (22 jan 2022) zullen zoveel mogelijk jonge makers (12-19 jaar) uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern het podium betreden van Podium Hoge Woerd. Ook in de organisatie en achter de schermen zijn jongeren actief betrokken. Tijdens de selectiedag kunnen jongeren meedoen met hun eigen act of kunstwerk en coaching krijgen.

Vanaf 13.30 uur zijn alle jongeren die kunst maken welkom om langs te komen met hun act of kunstwerk. Te denken valt aan rap, dans, zang, beats maken, cabaret of fotografie. Ook als ze nog geen complete act hebben, maar wel een idee zijn ze van harte welkom om mee te doen. Er zijn professionele kunstenaars aanwezig om coaching te geven. Ook wordt gekeken of en hoe de act past binnen de Podium Takeover. In aanloop naar de Podium Takeover krijgen zij coaching om zichzelf verder te ontwikkelen. Jongeren die niet doorgaan naar de voorstelling in januari krijgen een vervolgadvies op maat en een uitnodiging om aan te sluiten bij de KLUB19 crew. Om 17.00 uur is de gezamenlijke afsluiting. Deelname is gratis.

KLUB19 Crew

Ook in de organisatie is nog plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een hechte groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, promotie, als stagemanager of bij de techniek.

Meer informatie is te vinden op de website van Cultuur19 en www.KLUB19.nl. Vragen stellen of aanmelden voor de crew kan via DM op instagram naar @KLUB19 of boris@klub19.nl.
Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.