sinterklaas_foto_wikipedia

Sinterklaasactiviteiten in de bieb

Tot aan 5 december zijn in de bieb een aantal Sinterklaasprogramma’s. Er is een vrolijke voorleesvoorstelling, een sprookjesachtig concert en supersonische surprises maken in het lab.

Prinses Arabella en de Sint a.l.

Prinses Arabella zingt alvast heel hard want ze wil een supergroot cadeau voor Sinterklaas! Want een prinses krijgt toch zeker alles wat ze wil? Maar wat vindt Sinterklaas daar eigenlijk van?
In deze vrolijke voorleesvoorstelling komt het gelijknamige prentenboek van Mylo Freeman tot leven. Kinderen van alle leeftijden kunnen komen luisteren en meezingen. De schrijfster zelf zingt samen met Maria Romijn (zang en gitaar) oude én nieuwe sinterklaasliedjes. Op zaterdag 20 november in Bibliotheek Leidsche Rijn (10.00-10.30 uur), Kanaleneiland (11.30-12.00 uur), Zuilen (14.00-14.30 uur) en Overvecht (15.30-16.00 uur). Toegang gratis, wel vooraf reserveren.

Sinterklaasconcert 3+

De spelers en muzikanten van het Kleine Theater zingen de mooiste Sinterklaasliedjes in een sprookjesachtige setting. Daarnaast hebben ze de leukste scènes uit hun voorstellingen verzameld en in een feestelijk, swingend jasje gestoken. Kortom, een feestelijk en theatraal Sinterklaasconcert. Het Kleine Theater maakt voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. In Theater Bibliotheek Neude, zaterdag 27 november van 15.00-15.50 uur. Voor kinderen vanaf 3 jaar, reserveren, €12/ €6 voor bibliotheekleden.

Supersonische sinterklaassurprises maken 7+

Surprises horen bij Sinterklaas als kerstballen in de kerstboom. In het Laboratorium kunnen kinderen vanaf 7 jaar surprises maken met alle spullen die klaarstaan, zoals een 3D-pen of een lasersnijder. Zo kunnen ze de mooiste surprises maken voor school of thuis. In Bibliotheek Leidsche Rijn 26 november van 15.30-17.00 uur. En in Bibliotheek Neude op 1 december van 15.00-16.30 uur. Voor 7+, reserveren, €10/ €5 voor bibliotheekleden.

Let op: kijk voor bezoek aan de bibliotheek op de website van de bibliotheek voor de up to date coronaregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.