Weerbericht voor donderdag 25 november: In de ochtend wat regen

Vandaag start de dag bewolkt en vanuit het noordwesten volgt er wat lichte regen. In de middag breekt de zon vanuit dezelfde hoek door, maar er kan nog steeds een bui voorkomen. Het wordt bij een matige noordwestenwind een graad of 9. Vanavond en vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Er is nog kans op een enkele bui. Minimumtemperatuur ligt rond een graad of 2, daarbij draait de wind naar het westen en is zwak.

Vrijdag is het grotendeels bewolkt en in de loop van de middag volgt er vanuit het westen regen. Ook vanavond komen er ook nog (winterse) buien. Het wordt niet warmer dan een graad of 5, daarbij neemt de zuid tot zuidwestenwind toe tot vrij krachtig.

Zaterdag en zondag lijkt het met de buiigheid wel mee te vallen en af en toe kan de zon even doorbreken. Het wordt maximaal 5 graden. In de nacht naar zondag kan het licht vriezen.

Na het weekend wordt het wisselvallig. Eerst ligt het kwik rond een graad of 5, daarna stijgt het kwik naar 9 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].