Podium Hoge Woerd

Start kaartverkoop voor 2e helft seizoen Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd startte gisteren (25 november) om 10.00u de kaartverkoop voor alle voorstellingen vanaf januari 2022. In deze tweede helft van dit theaterseizoen zie je in Podium Hoge Woerd een divers palet aan voorstellingen. Podium Hoge Woerd kijkt uit naar een nieuw jaar met een nieuw programma en de kans om elkaar daarbij te ontmoeten. Het theater hoopt ook in 2022 een plek te zijn waar je je thuis voelt en een veilig en inspirerend bezoek kunt brengen.

Een kleine greep uit de tweede helft van het seizoen: het NUT komt met ’12 Goede voornemens’, een avond vol muziek, theater, gesprek en eten. Arts en coach Juriaan Galavazi leert je in zijn theatercollege hoe je met stress om kunt gaan. Het Filiaal theatermakers komt met een voorstelling vol gebarentaal, live muziek en dans, over wat mensen verbindt en veelzeggende handen. Cabaretier René van Meurs bezorgt je een avond vol eerlijke verhalen, anekdotes en steengoede grappen. In mei speelt Theatergroep Aluin de voorstelling ‘De Ilias’ op het buitenpodium, een verhaal over de superheldenstrijd tijdens de Trojaanse oorlog gebaseerd op het Griekse epos van dichter Homerus.

Nationaal Theaterweekend

Tijdens het Nationaal Theaterweekend kleurt Castellum Hoge Woerd een weekend lang roze. In de theaterzaal, in de studio én in de foyer van Podium Hoge Woerd, kan je van 28 t/m 30 januari niet om het theater heen. Voorstellingen, workshops inleidingen of een backstage rondleiding, een bomvol programma dit weekend bij Podium Hoge Woerd.

DansDonderdag

Eén keer per maand is er ook weer DansDonderdag, een dansvoorstelling mét een inleiding van het Utrechtse gezelschap De Dansers. Dansers Redo en Denden dansen bijvoorbeeld onder leiding van het Amsterdams Andalusisch Orkest de voorstelling ‘REMLA’ een zoektocht naar herinnering en verbinding. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon.

Lente-Uitjes

Voor de allerkleinsten vanaf 1,5 jaar zijn er de Lente-Uitjes, een programma vol jeugdtheater in de voorjaarsvakantie. Dit jaar komt Meneer Monster met ‘LUCKY LUUK’ een voorstelling met een western sausje. Maas theater en dans speelt een peutermusical à la West Side Story. Maak van je vakantie een groot feest met deze jeugdvoorstellingen.

“In de eerste helft van dit seizoen hebben we in Podium Hoge Woerd duizenden mensen mogen ontvangen”, zegt directeur Hanno Tomassen. “Bezoekers genoten, verbaasden zich, lachten, gniffelden en schaterden, fronsten en fantaseerden: dat is wat ons theater doet. Vanaf januari nog veel meer van dit alles. We zijn veilig, open en voor iedereen, dus wees welkom!’’

Kaarten zijn alleen te koop via de website: podiumhogewoerd.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.