Weerbericht voor het weekend van 27/28 november: Enkele (winterse) buien

Vandaag (zaterdag) een wisselvallige dag met af en toe zon, maar ook een paar (winterse) buien. Het kwik komt boven de 5 graden uit, daarbij staat er een zwakke zuidwestenwind. Vanavond en vannacht bewolking, maar ook een paar opklaringen. Er is ook nog kans op een bui, mogelijk met natte sneeuw. Het koelt tijdens langdurige opklaringen af tot rond het vriespunt.

Zondag ook een paar (winterse) buien. Verder schijnt ook af en toe zon. Het wordt een graad of 5, daarbij staat er een zwakke noordwestenwind.


Advertentie:

Maandag zonnige perioden en mogelijk nog een enkele bui. Het wordt bij een zwakke tot matige noordenwind een graad of 6. Dinsdag en woensdag wordt het een stuk wisselvalliger met geregeld neerslag. Het kwik stijgt tot een graad of 9.

Weerspreuk van de dag: Sneeuw en hagel in november, regen en modder in december.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.