autorijden auto

Rijbewijskeuringen op afspraak locatie Utrecht – Leidsche Rijn

Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen.

Senioren (75+) en beroepschauffeurs die gekeurd moeten worden om het rijbewijs te verlengen kunnen bij VoorKeur o.a. terecht in Utrecht. Elke maand keuren wij op. Utrecht – Leidsche Rijn.

Een afspraak maken kan direct online via: www.voor-keur.nl. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00. Voor houders van een grootrijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 70,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 3 maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring bij het CBR. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Zodra u van het CBR uw keuringsverslagen ontvangen heeft, kunt u de afspraak bij ons maken. Op onze locaties maakt de arts gebruik van het digitale platform Zorgdomein, waardoor uw formulier direct digitaal naar het CBR wordt verzonden. Heeft u vragen, of wilt u telefonisch uw afspraak maken? U kunt ons bereiken op 085 – 0607065 of via de mail op [email protected].

Wij voeren ook Taxipas keuringen uit, net als keuringen voor touringcar en Medibus pas. Op onze site vindt u alle informatie in welke keuringen wij kunnen voorzien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].