Eet mee

Eet Mee met de feestdagen en ontmoet nieuwe mensen

Eet Mee met de feestdagen en ontmoet nieuwe mensen. Aanmelden voor een kerstmatch kan tot en met 15 december

Heb jij nog geen plannen voor de feestdagen? En wil je graag samen met anderen kerst vieren? Meld je dan aan om een Eet Mee kerstetentje te organiseren of als gast aan te schuiven.

Eet Mee maakt al ruim twaalf jaar doorlopend mooie ontmoetingen mogelijk tussen mensen via gezellige etentjes thuis en tegenwoordig ook video-etentjes. Deze etentjes leiden vaak tot mooie gesprekken, plezier, gezelligheid en zelfs nieuwe vriendschappen. Tijdens de feestdagen hebben mensen daar vaak extra behoefte aan. Elk jaar schuiven er dan ook weer heel wat mensen aan bij een Eet Mee kerstetentje. Na het succes van vorig jaar bieden we ook nu weer de mogelijkheid om vanuit je eigen huis samen kerst te vieren via een video-etentje.

Organiseer een etentje of meld je aan als gast
Wil jij gasten aan je (virtuele) eettafel ontvangen tijdens de feestdagen of graag als gast aanschuiven voor een etentje bij iemand thuis of een video-etentje? Meld je dan aan via www.eetmee.nl en maak een account aan in onze speciale matchapplicatie. Gasten voor een etentje thuis kunnen zich ook telefonisch aanmelden via 030-2213498. Bij de etentjes thuis worden de dan geldende coronamaatregelen door het eetadres en de gasten opgevolgd. Deelname is gratis.

Een greep uit de ervaringen van onze deelnemers van vorig jaar:
“Het was heel gemoedelijk en gezellig. We hebben lekker gegeten en goede gesprekken gehad. Het is heel bijzonder om op een kerstavond met vreemden samen te komen en je voor elkaar open te stellen.”
“Bij het kerstdiner kennisgemaakt met twee interessante mensen. Het was een fijne avond met ontspannen gesprekken en we hebben heerlijk gegeten.”
“Het was geweldig. Echt, het was geweldig! Dit kan niet overtroffen worden. Ik zat er van tevoren tegenaan te hikken: zal ik wel bellen, zal ik niet bellen. En ik ben zó blij dat ik dat wel gedaan heb. Het was heel erg gezellig!”
“Het was een gezellig video-etentje met zijn drieën. We hebben verschillende onderwerpen besproken en voor we het wisten waren we 2 uur verder.”

Heb jij nog een plaatsje over aan je kersttafel, of heb je nog geen kerstplannen en zou je graag aanschuiven? Aanmelden voor een kerstmatch kan tot en met 15 december. Meer informatie en aanmelden via www.eetmee.nl of 030-2213498.


Over Eet Mee
Eet Mee is een platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen thuis te eten. Tijdens de (video-) etentjes loop je een verrassende mix van mensen tegen het lijf. Stellen, alleengaanden, ouderen, vluchtelingen of gezinnen. De mix maakt het juist zo leuk. Al ruim twaalf jaar brengt Eet Mee mensen samen aan de keukentafel voor een goed gesprek.  Zo ontstonden er al meer dan 12.000 matches.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].