wasstraat_de_meern_in_kerst_sfeer

Wasstraat de Meern omgetoverd tot Kerst Experience

Met de kerstdagen voor de deur heeft Hans Buys van De Wasstraat De Meern iets leuks bedacht. De bekende wasstraat in de Meern is van begin december tot en met 6 januari 2022 omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. Om rondom de feestdagen de medemens een hart onder de riem te steken, heeft Hans een mooie actie bedacht om de Kerst Experience kracht bij te zetten. Namelijk een donatie aan Voedselbank Leidsche Rijn bij elke wasbeurt.

Van lampjes tot kerstbomen en van kerstmuziek tot warme koffie terwijl je wacht, aan alles is gedacht in dit winterse paradijs. Rij met de auto door de wasstraat en je waant je in een sprookjesachtige kerst-wereld. Naast dat je auto weer blinkend schoon voor de deur komt te staan, doneert De Wasstraat De Meern per wasbeurt 1 euro aan de Voedselbak Leidsche Rijn.

Hans: “Vanuit De Wasstraat de Meern vinden we het altijd erg belangrijk om onze klanten een mooie ervaring te geven. Een gastvrije ervaring. Rondom de feestdagen doen we daar graag een schepje bovenop en dragen we graag bij aan een goed doel. Met de donaties aan de Voedselbank Leidsche Rijn van dit jaar hopen we ook mensen die het minder breed hebben mooie dagen te bezorgen.” 

Naast een mooi gebaar bij elke wasbeurt, hoopt Hans met de sfeervolle Kerst Experience nieuwe klanten kennis te laten maken met hun wasstraat. ‘Wassen met een glimlach’, het motto van de wasstraat, schemert ook mooi door in deze actie.

Wassen met een glimlach
Een bezoekje aan de winterse wasstraat is zeker de moeite waard. Tot 6 januari 2022 kan je nog genieten van deze Kerst Experience. Dus wacht niet te lang, geef je auto een welverdiend kerstcadeau en draag meteen een steentje bij aan het goede doel.

De Wasstraat de Meern bevindt zich op Boteyken 215, de Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].