Aquarel van Hannie Rieuwerts

Kunstenaarscollectief @KunstLint 3e Kunst Kerst Kado Shop van 16 t/m 23 december

Geef eens kunst kado met Kerst! En koop van lokale kunstenaars!

Na een succesvolle editie vorig jaar, organiseert kunstenaarscollectief @KunstLint binnenkort alweer de derde editie van de Kunst Kerst Kado Shop.
Het atelier in het Maximapark, aan de Alendorperweg 10a, Vleuten, is voor deze gelegenheid ingericht met werk van kunstenaars van @KunstLint en werk van gastexposanten uit de omgeving.
Het atelier wordt gedurende acht dagen omgetoverd tot Kunst Kerst Kado Shop.Er is een grote variatie aan KunstKerstKado’s voor een vriendelijke prijs: schilderijen, beelden van steen en keramiek, illustraties, kunstkaarten, fotografie, grafisch werk, glaskunst en textiel.
Kom kunst shoppen midden in het mooie Maximapark. Niet online, maar gewoon op een plek waar je naar binnen kunt om rond te kijken en je even onder te dompelen in kunst. En wat is leuker dan een KunstKado van lokale kunstenaars weg te geven tijdens de feestdagen!?

Corona: We houden ons uiteraard aan de coronamaatregelen. Er zijn mondkapjes en desinfecterende handgel. We doseren het aantal bezoekers binnen en er is één kunstenaar van @KunstLint aanwezig, want dat is wel zo veilig.

Kom binnen als u wandelt in het Park en kijk eens of er iets voor u bijzit. Met elke aankoop ondersteunt u een bevlogen, plaatselijke kunstenaar!
Adres: Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten, in het Maximapark.  
Openingstijden: donderdag 16 t/m donderdag 23 dec. van 13-17.00 uur.

Deelnemende @KunstLinters:
Renata Nieuwenhuizen (beelden), Irene de Kroon (kaarten, illustraties). Schilderijen in diverse materialen en formaten van Marloes Wijtsma, Martha Goedings, Faranak Nourbakhsh, Ineke Out, Mathea Boogert en Hannie Rieuwerts.
Gastexposanten: Ineke Smienk (glas), Cecile Reijnders (kaarten, illustraties), Hansje Aelvoet (keramiek), Jacolien de Jong (cyanotype, textiel), Anke van der Kwaak (keramiek, vazen), Martina Dielen (keramiek, servies), Conny de Vroomen (raku gestookte vogels keramiek), Ineke Schipstra (fotografie).

1 gedachte over “Kunstenaarscollectief @KunstLint 3e Kunst Kerst Kado Shop van 16 t/m 23 december”

  1. In verband met de lockdown gaan we proberen online verder te gaan. Via Facebook, Instagram. Kijk daarvoor op de Facebook pagina’s van Kunstlint Utrecht, Marloes Wijtsma en Martha Goedings. Afhalen kan op de Alendorperweg 10a, Vleuten, buiten. Ook via de grote etalage kunt u nog naar binnen kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.