Buurtcentrum Weide Wereld

Actieve vrijwilligers gezocht voor lunchcafe

Een groepje bewoners uit Vleuten – De Meern willen graag in het nieuwe jaar starten met een maandelijks lunchcafe op de vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur. Het lunchcafe zal plaatsvinden in Buurtcentrum de Weide Wereld en hiervoor zoeken zij extra handjes. Er is hulp nodig in de keuken maar ook in de ruimte zelf bij het klaarzetten, boodschappen doen met een auto en afwassen. Weet je van aanpakken? Heb je overzicht en ben je goed mobiel? Bent je energiek en zorg je graag voor anderen? Dan kan je contact zoeken met Sandra Willemsen, sociaal makelaar bij DOCK. Swillemsen@dock.nl of bel naar 06-81317774.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.