bibliotheek_nooit_meer_in_de_rij_promo_beeld

Nooit meer in de rij voor een werkplek in de bieb

Dagelijks staan er rijen mensen voor de deur van de bieb om op tijd een werkplek te bemachtigen. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu is het mogelijk om een werkplek te reserveren. Gratis voor bibliotheekleden. Wie nog geen lid is, kan deze service één keer gratis uitproberen.  

Werkplek reserveren 
Wie in de bibliotheek verzekerd wil zijn van een goede werkplek, zonder in de rij te staan, kan vanaf nu een werkplek reserveren. Dat kan online, ook via een smartphone. Je kunt reserveren op de dag zelf of een dag van tevoren. Je kunt maximaal twee tijdblokken van drie uur reserveren.  

In 8 bibliotheken
Het reserveren van een werkplek is mogelijk in acht bibliotheekvestigingen: Bibliotheek Neude, Leidsche Rijn Centrum, De Meern, Oog in Al, Hoograven, Kanaleneiland, Lunetten en Zuilen 

Gratis
Een werkplek reserveren kan met een bibliotheekpas of met de NUpas, een pas zonder vaste kosten. De reserveerservice is gratis en kan vanaf 12 jaar. Wie nog geen lid is van de bibliotheek, kan deze service eenmalig gratis uitproberen.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.