Gluren bij de buren

Gluren bij de Buren verplaatst naar 3 juli

Beste (oud-)deelnemers, Verre Vrienden en Goede Buren, De kogel is door de kerk. Gluren bij de Buren wordt verplaatst naar zondag 3 juli 2022.  

Begin vorige week werd verlenging van de avondlockdown aangekondigd. Daardoor was voor ons de keuze al duidelijk. Toen daar afgelopen zaterdag ook nog de strenge lockdown overheen kwam, waren we nog zekerder van onze keuze. Zuur blijft het wel, want we keken met iedereen die zich al had aangemeld enorm uit naar februari!

De reden waarom we nu ‘al’ verschuiven, en het niet nog even afwachten, is onder andere dat we verwachten dat een groot deel van onze deelnemers zich nu niet goed kan voorbereiden. Daarnaast blijft het voor ons als organisatie te onzeker of we Gluren bij de Buren op 13 februari op een leuke en veilige manier door kunnen laten gaan.

De datum van 3 juli is niet zomaar gekozen. Dan staat Struinen in de Tuinen gepland, het zomerse zusje van Gluren bij de Buren. We voegen Struinen en Gluren weer samen, zodat er één grote Gluurdag komt in alle deelnemende Gluur- en Struinsteden. Deelnemers die zich al voor Gluren bij de Buren hadden aangemeld, kunnen op 3 juli meedoen en mogen zelf kiezen of ze meedoen met hun huiskamer of (indien aanwezig) tuin. Enthousiaste acts en hosts (van tuin of huiskamer) kunnen zich blijven aanmelden tot en met 22 mei 2022.

Meer informatie is te vinden op www.glurenbijdeburen.nl. Voor nu willen we jullie allemaal fijne feestdagen wensen. We denken aan jullie en proosten op afstand: op een jaar vol muziek, theater en ontmoetingen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.