Muntstad schenkt loopauto’s aan alle Utrechtse ziekenhuizen

Met alle Corona maatregelen en ontwikkelingen in de ziekenhuizen vinden de mensen van Autodealer Muntstad dat ze hen een warm hart mogen toedragen. Zo hebben ze bedacht dat ze voor de allerkleinsten in de ziekenhuizen een mooie schenking willen doen. Muntstad schenkt aan alle Utrechtse ziekenhuizen kinderloopauto’s.

Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het natuurlijk extra vervelend als je zieke kind behandeld moet worden in het ziekenhuis. Bij Muntstad kwamen ze op het idee om deze situatie iets te kunnen verlichten. Als dealer van de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT schenken zij daarom aan alle Utrechtse ziekenhuizen 4 loopauto’s van de bovenstaande merken.

De ziekenhuizen die van hen deze schenking ontvangen zijn: St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, (Vrienden Van) Het UMC Utrecht, het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Prinses Maxima Centrum en het Diakonessenhuis Utrecht. Aankomende weken gaan ze de auto’s afleveren. De eerste auto’s worden al ingereden in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein.

“Ondanks alle Corona maatregelen zijn de reacties hartverwarmend van het personeel in de ziekenhuizen”, stelt initiatiefnemer Amanda Visser.  “Met deze loopauto’s hopen wij de kinderen in het ziekenhuis toch een lach op hun gezichtje te geven. De ŠKODA variant is denk ik extra populair vanwege de motorgeluiden en toeters die deze loopauto heeft”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.