Weerbericht voor 25 en 26 december: Koude kerstdagen

De kerstdagen verlopen winters, maar heel lang blijft de kou niet in onze regio. Vanochtend start de dag koud met lichte vorst. Overdag schijnt de zon en het kwik heeft moeite om boven het vriespunt uit te komen. Er is de hele dag kans op lokale gladheid. Er staat een matige oost tot noordoostenwind.

Vanavond koelt het snel af en is het helder. Het koelt af naar een graad of 4 onder nul. Aan de grond nog kouder. In de nacht neemt de bewolking toe. Het blijft nog droog. Zondag is het bewolkt en in de middag gaat het vanuit het zuidwesten regenen. Het kwik stijgt naar waarden rond de 3 graden.

Vanaf maandag is het zacht en wisselvallig. Het kwik stijgt naar 9 graden. Woensdag en donderdag kan het zelfs 13 graden worden. 

Ik wens u allen fijne kerstdagen en ik meld maandag weer voor een nieuw weerbericht. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.