mascotte_leidsche_rijn_centrum_doeboek_st_antonius_ziekenhuis_foto_contenttoday.nl

Leidsche Rijn Centrum verrast St. Antonius Ziekenhuis en Voedselbank met Rijntje doeboeken

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden: Knuffelmascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum maakt aan het eind van het jaar zoveel mogelijk kinderen blij met Het Rijntje Winter Doeboek. Op woensdag 22 december bracht Rijntje een bezoek op de kinderafdeling van het St. Antonius Ziekenhuis en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn. Eerder deze maand maakte de geliefde knuffelkoe een tour langs BSO’s.

Edith Klijn, kinderverpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis: “Ik vond het in 1 woord GEWELDIG dat Rijntje ons een bezoek bracht! Het enthousiasme van Rijntje is meeslepend. Jullie doen onwijs goed werk door kinderen blij te maken met het Rijntje doeboek. Ik zag bij heel veel mensen vandaag een grote glimlach op het toen Rijntje verscheen! Ook ik schiet spontaan in de lach als ik Rijntje zie. Ik zeg: elke dag Rijntjedag!!”

Sabiet Balwant-Gir, coördinator Stichting Voedselbank Leidsche Rijn: “Wat een mooi gebaar weer van Leidsche Rijn Centrum. Als stichting zijn wij er voor mensen die het zwaar hebben. Wanneer je het financieel niet breed hebt, doet de decembermaand nog een beetje extra pijn. Dat Rijntje vlak voor de kerstdagen met haar prachtig doeboek langskomt, tovert natuurlijk een brede lach op mijn gezicht. Ze vergeet ons niet en in deze tijd is het belangrijker dan ooit om aan elkaar te denken.”

Het Rijntje Winter Doeboek werd dit jaar voor de tweede keer uitgebracht voor kinderen die lid zijn van Rijntje Club en bezoekers van Leidsche Rijn Centrum.

Meer weten over Rijntje Club? Kijk op www.leidscherijncentrum.nl/rijntje voor meer informatie. Ook kun je regelmatig de avonturen van Rijntje volgen op de Facebook en Instagram pagina @leidscherijncentrum


Rijntje en Sabiet Balwant-Gir, coördinator Stichting Voedselbank Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].