Weerbericht voor donderdag 30 december: Veel bewolking en zacht

Vandaag is het bewolkt en er kan af en toe wat lichte regen of motregen vallen. Het wordt overdag een graad of 12, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht blijft het zacht en overwegend bewolkt. Het kwik zakt naar een graad of 11, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. 

Vrijdag is het bewolkt en er kan soms wat motregen vallen. Het wordt maximaal 13 graden, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. Achter het front draait de wind richting westzuidwest.  Tijdens de jaarwisseling is het droog en bewolkt. Het kwik ligt rond de 11 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Op Nieuwjaarsdag komt het zonnetje er af en toe bij en dan kan het maximaal 14 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.