Weerbericht voor vrijdag 31 december: Vanuit het westen een paar buien

Vandaag komt er veel bewolking voor, soms kan de zon er ook even aan te pas komen en vanuit het westen volgen er een paar buien. Het wordt 13 graden bij een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht bewolking, maar ook een paar opklaringen en het kwik daalt naar een graad of 10. Tijdens de jaarwisseling is het droog en ligt het kwik ook al om en nabij de 10 graden. Er staat dan een matige zuidwestenwind.

Op Nieuwjaarsdag is het droog en schijnt de zon geregeld. Het wordt 13 of 14 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Het is goed mogelijk dat het datumrecord sneuvelt. De warmste 1 januari is gemeten in 1916 en bedraagt 14.2 graden.


Advertentie:

Zondag tot en met dinsdag lijken dan wisselvallig te verlopen met geregeld neerslag. Het kwik daalt halverwege de week tot een graad of 6.

Ik wens u alleen een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2022 toe!! Tot in het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.