Weerbericht voor maandag 3 januari: Perioden met zon en een bui

Vandaag komen er perioden met zon voor, Er is nog een kans op een bui, maar de meeste plekken houden het wel droog. Het wordt 11 graden, daarbij staat er een vrij krachtige west tot zuidwestenwind. Vanavond en vannacht is er een afwisseling van wolken en opklaringen. Er is nog kans op een bui en het kwik daalt naar een graad of 7. De zuidwestenwind neemt in de nacht af naar zwak. 

Dinsdag overheerst de bewolking en vanuit het noordwesten trekken er een paar buien over onze regio. Het wordt bij een matige westenwind een graad of 8. In de avond en nacht weer opklaringen en dan koelt het bij een zwakke tot matige westenwind af tot een graad of 3.

Woensdag tot en met vrijdag is het licht wisselvallig weer. Overdag 6 tot 7 graden, mogelijk dat er bij een bui op woensdag wat natte sneeuw of hagel kan zitten.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.