Weerbericht voor dinsdag 4 januari: Enkele buien.

Vandaag een wisselvallige dag met enkele buien, soms ook een beetje zon. Het kwik ligt aan het begin van de ochtend rond een graad of 8. In de loop van de middag daalt het kwik naar een graad of 5. Er staat een zwakke tot matige west tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht enkele opklaringen en dan koelt het af tot een graad of 3, daarbij staat er een matige westenwind. 

Woensdag een onstuimige woensdag met geregeld buien. Tijdens buien kan er hagel en natte sneeuw voorkomen. In de loop van de middag wordt het droger. Het wordt 6 graden.

Donderdag een droge dag en de zon schijnt met perioden. Het wordt maximaal 7 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. In de tweede helft van de avond volgt er weer regen.  Vrijdag wisselvallig en enkele (winterse) buien. Het wordt een graad of 5.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.