Weerbericht voor donderdag 6 januari: Zon en wolken. Meest droog.

Vandaag een meest droge dag met een afwisseling van zon en wolken. Het wordt na een koude start een graad of 6. De west tot zuidwestenwind is zwak tot matig. Vanavond neemt de bewolking toe vanuit het westen dit wordt gevolgd door regen. Ook in de nacht nog regen. Het koelt bij een aantrekkende zuidwestenwind af tot een graad of 4. De zuidwestenwind wordt (vrij) krachtig. 

Vrijdag een gure dag met af en toe zon, maar soms ook een bui. Mogelijk met een winterse lading. Het wordt niet warmer dan 5 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. 

Zaterdag is het bewolkt en in de middag gaat het vanuit het zuidwesten flink regenen. In de avond regent het ook geruime tijd. Er kan tot middernacht 10-20 mm vallen. Het is eerst waterkoud met 3 graden. Tegen en in de avond loopt het kwik op tot 7 graden. Zondag is het dan droog en een graad of 7.Er staat wel veel wind.

Na het weekeinde weinig verandering. Het kwik stijgt op dinsdag naar een graad of 10. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.