Weerbericht voor vrijdag 14 januari: Eerst wat zon, later meer wolken.

Vandaag mogen we in de ochtend af en toe de zon aanschouwen. In de middag raakt het bewolkt. Het wordt maximaal 8 graden, daarbij staat er een zwakke west tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht is het overwegend bewolkt en het koelt het af tot een graad of 4. Er staat een zwakke zuidenwind. 

Zaterdag is het overwegend bewolkt en met een zwakke zuidenwind wordt er minder zachte lucht aangevoerd. Het wordt maximaal 5 graden. In de nacht en vroege ochtend kan het licht vriezen. Zondag is er veel bewolking, maar soms ook een beetje zon en er is een enkel buitje mogelijk. Het wordt 8 graden.

Na het weekend blijft het zacht en is de winter ver te zoeken. Het wordt 8 tot 10 graden, daarbij schijnt de zon af en toe.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.