Weerbericht voor donderdag 20 januari: Af en toe zon en een enkele bui

Vandaag schijnt de zon af en toe, maar er kan ook nog een enkele (winterse) bui. Het wordt maximaal 5 of 6 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige noordwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen, maar ook wolken en er kan nog steeds een enkele (winterse) bui voorkomen. Het koelt aan het begin van de nacht af tot een graad of 2, daarbij staat er een matige noordwestenwind.

Vrijdag tot en met zondag overheerst de bewolking, maar vooral op vrijdag kan dan de zon af en toe doorbreken. Het wordt 6 tot 8 graden. 

Na het weekend verandert er maar weinig aan het weerbeeld. Wolken blijven het weerbeeld bepalen en soms kan er wat regen of een enkele bui voorkomen. Het kwik ligt net iets boven het gemiddelde voor eind januari. Het wordt maximaal 8 graden. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.