Plusgids Utrecht

Hij is er weer! De nieuwe Plusgids

Hij is er weer! De nieuwe Plusgids. Dit handige boekje wordt ieder jaar geactualiseerd en wijst inwoners van Utrecht de weg op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën. Vooral voor ouderen, mensen met een beperking, chronisch zieken en hun mantelzorgers is het een onmisbaar naslagwerk. ‘De Plusgids ligt altijd naast mijn telefoon.’

Trots op Utrecht

Het voorwoord in de Plusgids is dit jaar geschreven door onze burgemeester Sharon Dijksma: ‘…In tijden als deze ben ik extra trots dat Utrecht zo’n sociale stad is. Dat er zo veel voorzieningen zijn waar u terechtkunt als u er zelf niet meer uitkomt. De Plusgids bundelt al jaren alle zorg, activiteiten en regelingen in en van de stad Utrecht in één handige gids…’

Gratis afhalen

De Plusgids wordt vanaf vandaag rondgebracht in de stad. Als er niks tegenzit, kunnen inwoners van Utrecht de Plusgids 2022 vanaf half februari gratis afhalen bij buurtteams, buurthuizen, woonzorgcentra, bibliotheken, gezondheidscentra, huisartsen en natuurlijk bij U Centraal.

Informatie ook online en telefonisch

Daarnaast wijzen wij u ook graag even op www.ugids.nl. Op deze website vindt u een uitgebreid, actueel aanbod van alle activiteiten en voorzieningen in en om de stad. Mensen die liever persoonlijk te woord worden gestaan, kunnen onze Informatie- en advieslijn bellen: 030 236 17 27.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.