koffie_lunch_pauze_genieten_eten_drinken_foto_Alisa_Anton

Buurtkoffie in de bibliotheek succesvol van start.

De eerste buurtkoffie op 9 februari jl. werd al goed bezocht en zal wekelijks georganiseerd worden. Ben je op zoek naar ontmoeting en contact in de wijk? Vindt je het leuk om met een kopje koffie gezellig te kletsen met anderen? Dan ben je van harte welkom bij de wekelijkse buurtkoffie op woensdagen van 14.00 tot 16.00 uur.

De bibliotheek Vleuterweide is de plek waar we de buurtkoffie organiseren en u kunt ons vinden achterin de centrale ruimte onder de trap. Komt u gezellig langs? De koffie staat klaar. De buurtkoffie is een samenwerkingsproject van Buurtteam Sociaal, DOCK en Bibliotheek Utrecht. Informatie kunt u krijgen bij Sandra Willemsen sociaal makelaar bij DOCK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].