Weerbericht voor vrijdag 11 februari: Perioden met zon

Vandaag komen er perioden met zon voor. Er kan een enkele bui voorkomen. Het wordt maximaal 8 graden, daarbij staat er een matige noordwestelijke wind. Vanavond en vannacht opklaringen en het gaat licht vriezen. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. 

Zaterdag een aardige dag met geregeld zon en een graad of 7, daarbij staat er een matige zuidenwind. In de nacht naar zondag koelt het af tot een graad of 3 en daarbij kan er een enkele winterse bui vallen.

Vanaf zondag wordt het wisselvallig met geregeld regen, daarbij staat er van tijd tot tijd veel wind. Het kwik stijgt woensdag naar een graad of 12. De andere dagen ligt het kwik rond een graad of 10.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven