Peaks and Beats

Jonge dj’s en producers gezocht voor Peaks and Beats

Op woensdag 23 februari gaat een nieuw talenttraject van start in Azotod De Meern. Jonge dj’s en producers die al enige ervaring hebben kunnen meedoen.

In vier sessies krijgen de deelnemende jongeren coaching van een ervaren dj of producer in het produceren van beats én leren ze die in een knallende dj set te gebruiken. Peaks & Beats is geschikt voor alle jongeren met interesse in muziekproductie en draaien.
Peaks and Beats is een initiatief van DURF in co-productie met Azotod en jongerenprogramma KLUB19. De reeks sluit aan op de dj workshops van Battle of The Beats, die verderop in het jaar opnieuw opgestart worden.
De workshops zijn bedoeld voor 12-19 jaar en worden gegeven op 23 feb, 9, 16 en 23 maart van 18.00-21.00 uur. Een hapje eten en drinken is mogelijk. Aanmelden kan via www.azotod.nl. Wie vragen heeft kan een DM sturen naar @KLUB19 op Instagram. De workshops vinden plaats in Azotod (Meerndijk 126, De Meern). Deelname is gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.