Weerbericht voor maandag 14 februari: Wisselvallig weekje

Vandaag is er een afwisseling van zon en bewolking met in de ochtend enkele buien. Het wordt maximaal een graad of 10, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht weer enkele buien dan koelt het af tot 6 graden. Er staat hoofdzakelijk een matige westenwind, kracht 4. alleen in de avond nog kortdurend vrij krachtig.

Dinsdag zien we in eerste instantie nog de zon, maar in de middag volgt al snel meer bewolking en dit wordt gevolgd door regen en flink wat wind. Het wordt maximaal een graad of 8. In de avond en nacht ook perioden met regen dan loopt het kwik aan het einde van de nacht op tot een graad of 9. 

Woensdag eerst nog regen, later zon en en in de middag een bui. Het wordt overdag een graad of 14, daarbij staat er overdag een vrij krachtige zuidwestenwind. In de avond en nacht soms nog een bui en dan staat er een krachtige west tot zuidwestenwind. 

Donderdag en vrijdag wordt het onstuimig met zeer veel wind!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.