Weerbericht voor dinsdag 15 februari: Eerst zon, later regen.

Vandaag start de dag met een afwisseling van zon en wolken. In de middag neemt het aandeel bewolking snel toe en dit wordt gevolgd door regen. Het wordt een graad of 8. daarbij trekt de wind flink aan. Vanavond en vannacht blijft het regenachtig en het kwik daalt niet, daarbij neemt de zuidwestenwind af tot matig.

Woensdag regen in de ochtend. In de middag tijdelijk droog met ook de zon erbij. In de avond opnieuw buien. dit kunnen stevige buien zijn. Het wordt overdag 13 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind toe tot vrij krachtig. In de avond en nacht enkele stevige buien, mogelijk ook onweer en zware windstoten.  In de loop van de nacht neemt de buiigheid weer af. Het koelt af tot 7 graden. De wind is westelijk en is krachtig.

Donderdag zijn er perioden met zon en het lijkt droog te blijven. Het wordt maximaal 9 graden, daarbij neemt de westenwind toe tot hard, kracht 7 en er kunnen zware tot zeer zware windstoten optreden tot 100 km per uur! In de avond afnemend naar matig.

Vrijdag een toenemende bewolking en dit wordt gevolgd door regen. De wind neemt toe tot krachtig en er kunnen windstoten optreden tot 90 km per uur.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.