computer_laptop_internet_foto_Glenn_Carstens-Peters

Extra Digicafé’s | Vind (je eerste) liefde online

Bibliotheek Utrecht start met iets nieuws: de Digicafé’s. Het Digicafé is voor iedereen die meer wil weten over de digitale wereld. Het Digicafé licht elke maand een onderwerp toe. Ga met elkaar in gesprek en wissel leuke en handige tips uit. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie! Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Hoe vind je iemand van vroeger terug via internet, bijvoorbeeld je eerste liefde? We geven je tips hoe je kunt zoeken naar mensen op het internet. Of zoek je een nieuwe liefde? Welke websites bestaan er om liefde te vinden, hoe werkt dat en hoe doe je het veilig?

Informatie
Het Digicafé ‘Vind (je eerste) liefde online’ is op 11 april 2022 van 19:30 tot 21:00 in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].